Ontspanning

Als u langere tijd in een hotelappartement verblijft wilt u wellicht ook gebruik maken van de mogelijkheden die de directe omgeving u biedt.
Uw appartement is centraal gelegen in Leiden of Zoetermeer en heeft diverse mogelijkheden die uw verblijf zullen veraangenamen.

Golf
Burggolf Zoetermeer: op 5 minuten rijden in het Westerpark ligt deze uitdagende 18 holes golfbaan. Vanuit Leiden rijdt u binnen 15 minuten naar diverse golfbanen in de omgeving.

Uitgaan - shopping
In Zoetermeer ligt uw appartement vlakbij het centrum van de stad en naast het station. U vindt er een keur aan winkels, restaurants en een bioscoop. De regeringsstad Den Haag ligt op 5 autominuten van het hotel.

In Leiden ligt uw appartement direct tegenover het Central Station en in het centrum van de oude universiteitsstad. Leiden biedt naast een groot aanbod van winkels en restaurants ook 12 musea en vele historische bezienswaardigheden. Ook het strand van Katwijk ligt op 15 autominuten van het hotel vandaan.

Sportaccommodaties Zoetermeer

Move4Life: Health Centre met Aerobic, fitness, Spinning Centre en Skate instructors. Door het park wandelt u er in 2 minuten naar toe en sport er met korting.

SnowWorld: Het grootste wintersportparadijs van Nederland is 365 dagen per jaar geopend. Een verfrissend intermezzo tijdens uw verblijf.
Ayersrock: Ga naar ayersrock om onder andere te klimmen, abseilen of mountainbiken. Individueel en en in groepjes vanaf 6 personen.

Dutch Waterdreams: Wildwaterkanoen op een Olympische baan: een unieke waterervaring. Opent juni 2006 haar poorten.

Sportaccommodaties Leiden
Golden Tulip Leiden Centre heeft een unieke samenwerking met SportCity gelegen naast het hotel. Hier kunt u gratis gebruik van maken. Sportclubs (Voetbal, Tennis, Hockey etc.) zijn binnen enkele minuten aan te rijden vanaf uw appartement.

english version